Voordelen van schroeffundering

De voordelen die schroeffundering heeft ten opzicht van traditionele betonnen gestorte fundering zijn eindeloos. Het plaatsen van schroeffundamenten is veel minder ingrijpend dan het plaatsen van een fundering van beton. De schroeffundamenten kunnen de grond ingedraaid worden zonder de bodem te beschadigen. Ook voor tijdelijk gebruik zijn ze daarom inzetbaar. De fundamenten kunnen weer de grond uitgedraaid worden en zelfs, later opnieuw gebruikt worden. Dit kan handig zijn voor toepassingen die tijdelijk zijn of seizoensgebonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vlaggenmasten, podia of strandhuisjes.

Schroeffundament in de grondDe belangrijkste voordelen op een rij:

Schroeffundering: snel, oersterk, mileuvriendelijk én voordelig.

Misschien kunt u zich voorstellen dat door de korte tijd die nodig is om de fundamenten te plaatsen, plus het feit dat er geen groot graafmateriaal en stortmachines nodig zijn, de kosten ten opzicht van een fundering van beton veel lager zijn. De prijs is natuurlijk geen onbelangrijk detail. Als u meerekent dat de doorlooptijd van een project sterk verkort kan worden, doordat het plaatsen sneller gaat en de fundamenten direct belast kunnen worden, scheelt het nog veel meer. Tel uit de winst!

Een ander bijkomend voordeel is dat de fundamenten bijna overal te plaatsen zijn. In hardere ondergronden kan er voorgeboord worden. Asfalt, beton en natuursteen is zo ook geen enkel probleem. Ook in bestrate oppervlakken kunnen de fundamenten geplaatst worden.

Copyright © 2019 Florisschroeffundering. Alle rechten voorbehouden.