Toepassingen

Met schroeffundamenten is veel meer mogelijk dan u denkt. Vergeet de traditionele fundering, schroeffundering is in veel gevallen een veel voor de hand liggender oplossing. Dankzij de enorme draagkracht zijn ze zeer breed inzetbaar. De toepassingen voor schroeffundering zijn eindeloos.

Hallen & Containers


Voor het plaatsen van bedrijfshallen, evenementenhallen, units of containers zijn schroeffundamenten uitermate geschikt. De prijs is voordelig en in veel gevallen hebben deze (nood)hallen een tijdelijk karakter. Juist omdat de schroeffundamenten makkelijk uit te draaien zijn en geen schade achterlaten aan de omgeving, zijn zij de ideale oplossing.

Houtconstructies


Houtconstructies kunnen perfect gemonteerd worden op onze uitgebreide assortiment schroeffundamenten en bijbehorende verbindingsstukken. Omdat het gewicht van hout relatief laag is, zijn schroeffundamenten perfect geschikt. U kunt een schroeffundering kiezen voor het plaatsen van bijvoorbeeld tuinhuizen, schuttingen, vlonders, bruggen, speeltoestellen en overkappingen.

Verkeers- & infratechniek


Snel en milieubewust werken aan oplossingen in de grond, weg en waterbouw. Schroeffundamenten zijn een kostenbesparende oplossing die geen schade aan de omgeving achterlaten. Voor verkeersborden, vangrails, geluidswanden, hekwerken, straatpalen, bewegwijzering, etc.

Zonnepanelen


Steeds meer bedrijven en particulieren stappen over op zonne-energie om milieubewust te ondernemen. In field zonnepanelen kunnen uitstekend geplaatst worden op schroeffundamenten. Duurzaam, rotsvast en ook net verantwoord. Een goede keus dus.

Hekwerken en poorten


Een oersterke fundering voor hekken en poorten die behoorlijk wat te verduren krijgen. Er hoeven geen zware betonnen poeren meer ingegraven of gestort te worden. De fundamenten draaien we snel de grond in.

Tuinmeubilair


Afvalbakken, (picknick)banken, speeltoestellen, abri’s en parasols. Allen staan ze snel en eenvoudig gemonteerd op een schroeffundament.

Deze objecten staan onder andere op een schroeffundering: abri’s, afvalbakken, afzetpalen, bewegwijzering, bodemverlichting, bordessen, brievenbussen, carports, containers, doorgangen, draaidoorgangen, droogmolens, feesttenten, garages, geluidswanden, hallenbouw, hekwerken, informatieborden, jaloezie├źn, kantoorunits, kassenbouw, klimtoestellen, lantaarnpalen, lichtmasten, modulaire bouwsystemen, overkappingen, parasols, paviljoens, picknickbanken, pylonen, reclameborden, reclamezuilen, reflectoren, rolpoorten, schermwanden, schuttingen, serres, spanframes, speeltoestellen, straatmeubilair, tenten, terrassen, tourniquets, tuinhuisjes, tuinmeubilair, vangrails, verkeersborden, versperringen, vijverbruggen, vlaggenmasten, zendmasten, zonnepanelen, zonneschermen, vlonders en zonnezeilen.

Copyright © 2019 Florisschroeffundering. Alle rechten voorbehouden.